Werking

Zonnestudio Happy Sun is een hypermodern 100% geautomatiseerd zonnecenter. De allernieuwste en meest gebruiksvriendelijke technologie zorgt ervoor dat u in slechts enkele heel eenvoudige stappen van alle services kunt genieten:

1. Hoe werkt de registratie?

Welkom bij Ergoline zonnestudio Happy Sun. Onze studio is elke dag toegankelijk (ook op zon- en feestdagen) van 06.00 u tot 23.00 u toegankelijk voor geregistreerde klanten. Wil jij ook genieten van een ongeëvenaard bruiningsresultaat en comfort, dan kan je je tijdens de bemande uren registreren. U wordt duidelijk geïnformeerd en zullen aan de hand van enkele vragen je huidtype en zonneprofiel bepalen.

Geef zeker je GSM nummer en e-mailadres door om je 5 euro korting te ontvangen met je verjaardag. Van zodra je het gedrukte document ondertekend hebt, kan je verantwoord en veilig zonnen...wanneer jij het wil!

Let op: U dient steeds uw elektronische identiteitskaart mee te nemen!

2. Hoe start ik een zonnebank?

Om een zonnebank te starten stop je je identiteitskaart in de lezer of beweeg je je badge voor de sensor waarna het systeem je gegevens zal ophalen. Ons welkomstscherm geeft je een duidelijk overzicht van de beschikbare zonnebanken alsook van je saldo en persoonlijk zonneprofiel. Van zodra je een zonnebank hebt geselecteerd, kies je in het volgend scherm een voor-gedefinieerd aantal minuten of stel je dit zelf in.

Mocht er onvoldoende krediet aanwezig zijn dan geeft het systeem je de mogelijkheid om te herladen. Dat kan rechtstreeks door biljetten of munten in te voeren of met Bancontact. Op het scherm verschijnt je nieuw saldo. Druk op "ok" en druk vervolgens op "start" om je cabine te activeren. Je kan je nu rustig naar je cabine begeven en je zonnebank zal automatisch starten na 5 minuten. Tijd genoeg dus om de bank te reinigen en je zonneproduct aan te brengen. Ben je sneller klaar dan kan je de zonnebank ook zelf starten via de "start- toets" op de zonnebank.

Vergeet ook na je zonnebanksessie de bank niet te reinigen en deponeer je gebruikte handdoekje in de mand bij het verlaten van het gebouw.

3. Hoe kan ik herladen?

Je kan je account op elk moment herladen, gebruik daarvoor je identiteitskaart of badge om je aan te melden op het systeem. Van zodra je gegevens zijn opgehaald, krijg je linksonder de mogelijkheid om je saldo te verhogen. Druk op de knop "druk hier om geld toe te voegen" om het betaalscherm te openen en voer biljetten of munten in.

Klaar met herladen? Druk dan op de knop "OK" om terug te keren naar het welkomstscherm en een zonnesessie te starten of druk op "STOP" om het systeem te verlaten.

4. Kan ik betalen met Bancontact?

Bij Zonnestudio Happy Sun kan je veilig en snel betalen met Bancontact. Je ziet in het betaalscherm linksboven de optie Bancontact. Tik dit aan en geef in het volgend scherm het gewenste bedrag in. Je kan het bedrag eenvoudig overnemen, samenstellen met de biljetten of ingeven via het cijferklavier. Druk op "voer bancontact betaling uit" en volg de instructies op de betaalterminal. Bij een succesvolle betaling zal het nieuwe saldo op je account verschijnen.

5. Hoe werkt de toegangscontrole?

Zonnen, in alle veiligheid, wanneer jij het wil? Dat kan! Zonnestudio Happy Sun is uitgerust met een geautomatiseerde toegangscontrole. Als geregistreerde klant stop je je identiteitskaart in de lezer of beweeg je je badge voor de sensor. Van zodra je gegevens zijn opgehaald, krijg je een groen signaal en kan je je identiteitskaart verwijderen en de deur openen. Ons gebouw en parking zijn volledig verlicht en beveiligingscamera's houden, met respect voor uw privacy, zowel binnen als buiten een oogje in het zeil.

6. Wat te doen bij vragen of problemen?

Heb je vragen of opmerkingen dan vind je in elke ruimte een telefoontoestel waarmee je op elk moment snel en gratis een medewerker kan contacteren.

7. Zonneproducten

In onze zonnestudio beschikken wij over een uitgebreid assortiment zonneproducten van het top merk, California Tan.

Waarom een lotion aanbrengen?

De combinatie zonnebank - zonnelotion levert niet alleen het beste bruinresultaat, maar zorgt ook voor een goed gehydrateerde en gezonde huid, die haar jonge looks behoudt. Als je een zonnelotion aanbrengt vóór het zonnen op de zonnebank dan mag je op 3 grote voordelen rekenen:

  1. Je maakt sneller en meer pigment aan: je wordt dus sneller en donkerder bruin. Zonnelotions bevatten vitaminen A en E en mineralen zoals Cu en Zn, die voedingsstoffen zijn voor de pigmentcellen. UVB-licht stimuleert de pigmentcel en dankzij de aangereikte bouwstoffen in de lotion, kan de pigmentcel volop melanine produceren.
  2. Je huid ziet er stralend en gezond uit als ze goed gehydrateerd is. Een zonnelotion zorgt er voor dat de huid intens gehydrateerd wordt. Belangrijk als je weet dat het UV licht voor meer dan 90% geabsorbeerd wordt door de huid op voorwaarde dat deze glad en soepel en dus gehydrateerd is. Een droge, schilferige huid absorbeert slechts 40% van het UV licht… zeker 60% wordt gereflecteerd! Hydrateer dus je huid, want jij wil toch ook het maximale rendement uit je zonnesessie halen?
  3. Je huid bewaart haar jeugdige uitstraling. Vooral UVA-Licht leidt tot vocht- en elasticiteitsverlies, wat vroegtijdige huidveroudering met zich meebrengt. Verzorgende ingrediënten werken antioxidant en beschermen tegen de aanval van vrije radicalen. Deze anti-aging ingrediënten houden je huid soepel en stralend.

8. Peepers/Brilletje

Zoals u buiten niet in de zon mag kijken, mag u ook onder de zonnebank niet in de lampen kijken (u kan hiervan cataract of staar krijgen). Daarom is het aangeraden een brilletje aan te schaffen voor persoonlijk gebruik.

Tijdens de onbemande uren kunnen wij geen brilletjes ter beschikking stellen omdat de brilletjes tijdig ontsmet dienen te worden. Wettelijk is het ter beschikking stellen van brilletjes dan ook verboden. Wij raden u dan ook aan om bij uw registratie in onze zonnestudio en voor uw 1ste zonnebeurt uw persoonlijk brilletje aan te schaffen.